tiistai 24. maaliskuuta 2015

Rantaelämää

En ole mikään auringonpalvoja, joka jaksaa maata rannalla kuutta tuntia päivässä saadakseen hyvän rusketuksen. Pidän ruskettuneesta ihosta, mutta sen saamiseen en jaksaisi käyttää aikaa. Usein Torreviejassa lomaillessamme käymme mielummin uima-altaalla kuin rannalla.

Toki kerran pari loman aikana pitää käydä rannallakin. Yleensä käydään La Matan uimarannalla tai Playa del Acequionin rannan aivan toisessa päässä, Naufragosin rannan päädyssä. La Matan uimaranta on n. 2,3 km pitkä ja sielä on kävelypromenadi, jossa voi tehdä vaikka iltakävelyn kauniissa maisemissa. Nuo allaolevat kuvat on otettu illalla La Matan rannalla, kuvien laatu nyt ei päätä huimaa.Vanhassa digikamerassa oli mustia pilkkuja linssissä, nyt on uusi järkkärikamera odottamassa seuraavaa reissua :)






Molemmilla rannoilla on jalkojen huuhtelupisteet jotka ovat ainakin meille lapsiperheenä erittäin tärkeä asia. Saadaan hiekkaset varpaat huuhdeltua kun lähdetään rannalta pois. Rannalle ollaan pakattu mukaan muutama vesipullo, mehua ja jotain pikkuherkkuja, kaikille pyyhkeet, aurinkorasvaa, paperia ja uima-leluja... Rannalla kiertelee kyllä juomien myyjiä myös, jos omat juomat on unohtunut ottaa mukaan.






Ylläoleva kuva on Torreviejan keskustassa oleva pienen pieni "uimaranta" las piscinas del Paseo Juan Aparicio.

Torreviejassa on paljon muitakin rantoja, nämä olivat vain ne meidän suosikit.Muita rantoja voit katsoa kartalta tästä. 

Muistattehan, että punaisen lipun liehuessa rannalle ei saa mennä uimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti