maanantai 27. marraskuuta 2017

Abbey Tavern-ravintola

Kuulin eräältä tuttavaltani tästä upeasta ravintolasta La Floridassa. Hän kertoi, että ravintola on tehty vanhasta kirkosta ja osia kirkkoon on tuotu kuulemma Irlannista asti. Ko. ravintolan nettisivuilla kerrotaan, että tiiliä, saarnatuoli sekä isoja puistia penkkejä on tuotu entisestä kirkosta ravintolaa varten. Kiinnostuin paikasta niin, että googlasin muutama vuosi sitten tuon osoitteen ja kävimme syömässä tuola paikassa. Osoite ravintolalle on Calle Escorpio 30. Ravintola on avattu syyskuussa vuonna 2001.



 Yllä olevassa kuvassa on pääovi kuvattuna espanjalaisena iltana, jolloin koristelut olivat hieman normaalista poikkeavat.

Ravintolalla on myös omat sivut facebookissa. Sieltä näkee tapahtumia ja tietoja konserteista ym.

https://www.facebook.com/The-Abbey-Tavern-176195839066304/?fref=ts

Käytiin ekan kerran vuonna 2016 täälä syömässä siis koko perheen voimin. Oltiin päivällä, joten ravintolassa oli suhteellisen hiljaista. Ruoka tuli nopeasti ja oli maistuvaa. Meidän taapero (silloin 2v) halusi kinkkupizzaa ja niin vain keittiö järjesti pizzan vaikka sitä ei olisi oikeasti ollut silloin tilattavissa siihen aikaan. Hyvää palvelua siis kaikin puolin. Jälkkäriksi maistui lapsille jäätelöä ja meille aikuisille talon omaa juustokakkua, nam! Nyt käytiin uudelleen vuonna 2017 heinäkuussa eräänä tiistai-iltana, jolloin ravintolassa järjestettiin espanjalainen ilta. Harmikseni kamerasta loppui juuri akku silloin,kun flamenco-esitys alkoi.



Ravintolassa järjestetään paljon ohjelmaa, mm.konsertteja ja juhlia. Lapset on huomioitu hyvin järjestämällä erikseen lapsille suunnattuja tapahtumia esim. minidisco, pomppulinna ja pelle-esityksiä.
Ravintolassa on sisätiloissa tunnelmallinen sisustus. Niin sisällä kuin ulkona järjestetään myös livemusiikkia ja esityksiä riippuen vuodenajasta. Ravintolasta löytyy myös muutamia tietokoneita nettiyhteydellä sekä isoja plasma-televisioita urheilukanavilla.




Ruoka on ihan perushyvää ja hyviä tarjouksia on päivittäin. Päivän lounaan saa jopa 5 eurolla sisältäen pääruuan ja juoman.


Ohjelmiin on selkeästi satsattu ja henkilökunta on myös pukeutunut teeman mukaisesti. Suositukseni siis tälle ravintolalle, jos etsii illaksi jotain ohjelmaa samalla kun nauttii ruuasta. 

2 kommenttia:

  1. Oli edellis kesänä meidän ihan suosikki, kun asuttiin siinä lähellä. Tai sanotaanko että lastensuosikki. Joka ilta lapsille järjestettyä ohjelmaa, ensin lavalla ja sitten leikkialueella. Silloin oli vielä kaksi isoa pomppulinnaa leikkipaikalla, nyt ei kesällä ollut yhtään kun kerran käytiin. Ja silloin oli myös nuorimies joka katsoi että kaikki saivat tasapuilisesti hyppiä, vaihteli hyppijöitä jne. Lapset tosiaan otetaan siellä hyvin huomioon :) Aikuisille vauhtuvia esityksiä, Michael Jackson kahdesti nähty, mutta todella hyvä! Että jos viihdykettä hakee koko perheelle, niin suosittelen. Ruoka tosiaan ihan ok, ei mikään wow.

    VastaaPoista
  2. Tommoinen espanjalainen ilta olis mahtava😊

    VastaaPoista