tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kuinka pitkä lomamatka on sopivan pituinen?

Jokaisen reissun jälkeen päätän, että ensi kerralla ollaan pidempi aika Torreviejassa. Aina se ei vaan onnistu lähinnä lomien vuoksi muun perheen kanssa. Itse käyn kuitenkin mieluummin useammin lyhyemmän aikaa, kuin että olisin kerralla pidempään lomalla. Torreviejassa ollaan käyty 2-3 kertaa vuodessa. Näin tiedän aina lomareissun päätyttyä, että seuraavaan lomaan on 3-4 kuukautta. Aina pitää olla jotain mitä odottaa, eikö vain :)


Toisaalta taas viikossa ei kerkeä tekemään kaikkea mitä haluaisi. Viikon lomalla käydään altaalla päivittäin, syömässä hyvää ruokaa ja juomaa, ostoksilla (paljon), markkinoilla, ajelemassa kauniissa pikkukylissä, rannalla sekä muutamassa muussa paikassa. Tehdään päivämatka jonnekin kohteeseen, nyt toukokuun lomalla käytiin Rio Safari Elchessä (eläinpuisto), jossa saa hyvin kulumaan päivän. Joskus pakataan vaan auto ja ajetaan"jonnekin". Nautitaan maisemista ja pienistä kylistä. Välillä ollaan käyty Alicantessa, Elchessä tai Santa Polassa.


Syyskuussa tarkoitus on mennä päiväretkelle Benidormin Terra Mitica huvipuistoon. Itse asiassa varattiin hotellista Benidormista 2 huonetta meille, jäädään sinne yhdeksi yöksi. Samalla päästään tutustumaan vähän Benidorminkin kaupunkiin, jossa ollaan käyty ainoastaan eläinpuistossa Terra Naturassa ja kirpputorilla (jonne muuten sattumalta eksyttiin kerran). Nyt kun saadaan olla 9 päivää lomalla, tuntuu että ehtii tehdä ja nähdä enemmänkin. Viikon lomalla kun tuntuu, että mennään välillä kun päättömät kanat aamusta iltaan paikasta paikkaan.
Olen kyllä viettänyt Torreviejassa kokonaisen kesänkin, 4 kuukautta. Sillon ei ollut kiire minnekään.

Olisiko sittenkin parempi olla kerralla vaikka 2-3 viikkoa reissussa..ehkä ensi kesänä sitten :)

6 kommenttia:

  1. Hei Torretar! Osaatko sinä kertoa miten voisin päästä "piiriisi" ja saada tietoa kun blogissasi uusi päivitys?

    VastaaPoista
  2. Heippa, tuolta kun klikkaat ihan ylhäältä "follow by e-mail" niin sitä kautta onnistuu :) Tervetuloa lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Moikka,

    osaatko sanoa minkälaisia poliisit on mm.Torreviejassa ja siellä missä olette ajelleet? antaako helposti sakkoja?
    yksi meidän tuttu, kaiketi alkup.espanjalainen, antoi vinkin, että poliisit voivat pysäytellä ihan älyttömistäkin asioista ja antaa sakkoja.
    Tarkoituksena meillä kuitenkin, että vuokraamme auton 3vkoksi, hirvittää vaan tuo 'vinkki'
    -S&S-

    VastaaPoista
  4. Moi,
    Itse olen vuokrannut noin 40-50 kertaa vuokra-auton sielä ollessani ja asuessanikin, vain kerran on poliisi pysäyttänyt. Oli ns. rutiinitarkastus jossa näytettiin vuokrasopimus autosta. Muille kuin poliiseille ei kannata ovia avata tai poistua autosta niin, että henkilöt voisivat saada esim. etupenkiltä laukun varastettua. Näitä tapauksia ei kuitenkaan kannata etukäteen pelätä, maalaisjärjellä pärjää pitkälle. Poliiseja ei tarvitse pelätä mielestäni, kunhan ette puhu puhelimessa ajaessanne (kuski) tai ajele muuten vaan holtittomasti.

    VastaaPoista
  5. Ja muistakaahan parkkeerata auto vain sallituille paikoille, ettei autoanne hinata pois :)

    VastaaPoista
  6. Me oltiin nyt 23 päivää, ei tullut aika pitkäksi :D Tarinoita tulossa http://25tunti.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista