sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Lago Jardin

Vuokraamme asunnon yleensä välitystoimiston kautta. Asunnon valintaan vaikuttaa uima-allas, asunnon sijainti sekä toimivuus näin lapsiperhettä ajatellen. Meidän nuorimmainen, reilu 1v taapero, nukkuu vielä pinnasängyssä ja meidän aikuisten makkariin pitääkin mahtua matkasänky. Pikku taapero on kova kiipeilemään ja hieman jännittää miten toukokuun reissulla kiipeilee alakerrasta yläkertaan. Valittiin siis kaksikerroksinen asunto Lago Jardin 1-alueelta. Lago Jardin sijaitsee Los Balconesin kaupunginosassa.
Tuo alue on kyllä meille parasta aluetta. Talot ovat kaksikerroksisia rivitaloja. Keskustaan on noin 5 kilometriä matkaa, mutta vuokra-autolla matka taittuu kymmenessä minuutissa. Reitti keskustaan onkin tosi helppo. Tien toisella puolella on Mercadona-kauppa, josta saa kaikki tarpeelliset ruuat ja juomat. Ihan lähistöllä on mm. apteekki, leikkipuisto,  kahvila, ravintola ja pieni kiinalainen sekatavarakauppa. Tien toisella puolella on hotelli, jossa on ravintola, kahvila, kauneushoitola sekä pankki-automaatti.



Alueella on myös pihakappeli, joka toimii jonkunlaisena ekumeenisena kirkkorakennuksena. Sen enempää en siitä rakennuksesta tiedä. Aluetta on rakennettu vuodesta 1985 alkaen noin 8 vuoden ajan. Sielä asuu niin pohjoismaalaisia kuin brittejäkin ja asuntojakin on yli 600. Alue on jaettu 3 eri manzanaan ja jokaisen Manzanan sisäpihalla on suihkulähde. Alue on puutarhamainen ja sieltä löytyy erilaisia kasveja ja pensaita.






Mikä tekee Lago Jardinista sitten niin hyvän mielestäni: Se mahtava uima-allas alue. Puhutaankin, että se on kaupungin hienoimpia allasalueita. Alueella on myös ravintola (allasbaari), tenniskenttä sekä asukkaiden kirjasto, jossa on jopa suomalaisia lehtiä ja kirjoja saatavilla. Allasbaarissa on saatavilla ruoka aina aamiaisesta illalliseen. Ohjelmaa järjestetään myös lähes joka ilta, karaokea, flamencoa, bingoa, visailuja ym.
Tunnelma on aivan loistava!
Uima-altaalla on kesällä "allas-vahti", joka pitää huolta että ulkopuolisia ei pääse altaalle (asuntokohtaiset allaskortit) ja huolehtii, että jokainen käy suihkussa ennen altaaseen menoa.
Seuraava vuokra-asuntomme valinta kohdistuu varmasti samaiseen Lago Jardinin alueeseen!





11 kommenttia:

  1. Hieno arvostelu ja voin sanoa että pitää paikkansa. Meidän perheellä on ollut asunto Manzana 2:ssa asunto vuodesta 1995 ja mielestäni parempaa paikkaa saa Torresta etsiä - mutta turhaan. t: Vellu

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla :) Mekin ollaan mietitty asunnon ostoa Lago Jardinista. On niin mahtavaa aluetta kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Me ollaan miehen kanssa lähdössä myöskin Lago Jardiniin, 26.8 ja ollaan 3vkoa :)) mulla ylipäätään ensimmäinen kerta Espanjassa. Löysin muuten Torreviejan lähettyviltä suomalais/espanjalais viinitilan, olin jo yhteydessä sinne :)) yt. S&S

      Poista
  3. Kaunis, rauhallinen ja toimiva alue, ainoa mikä ehkä puuttuu on meren ranta, mutta sitäkin löytyy vähän matkan päästä kilometrikaupalla. Olemme viihtyneet alueella kohta viisi vuotta lyhyempiä ja pitempiä aikoja, aina sieltä löytyy jotain uutta ja mukavaa katsottavaa. Ennen kaikkea hyvin hoidettu ympäristö ihanine kukkineen ja puineen virkistää aina. Aina sinne hiukan kaipailee ja lentolippuja etsiskelee... Kyllä tykkämme!

    VastaaPoista
  4. Eikö niitä manzanoita ole neljä.

    VastaaPoista
  5. Olen tosissaan tykästynyt siihen paikkaan. Käyn kerran vuodessa siellä, joskus kaksikin kertaa.Mahtava allas, voi oikeen kunnolla uida.
    Olen taas tulossa 12.5. sinne.

    VastaaPoista
  6. Ihana paikka, olemme nyt asustelleet kaksi talvea omassa asunnossamme ja viihdymme hyvin. Syksyllä taas lähdetään!

    VastaaPoista
  7. Mikä se pinkki "järvi" on siinä vieressä?

    VastaaPoista