maanantai 17. elokuuta 2015

Miniristeily

Torreviejan satamasta voi lähteä tutustumaan niin Tabarcan saarelle kuin miniristeilyllekin. Maritimas järjestää mm. rannikko-risteilyjä päivittäin. Lähtöjä on päivittäin klo 11.30, 12.30, 13.30, 18.30, 19.30 sekä 20.30 (vuosi 2015).




Vuonna 2015 risteilyhinnat on aikuisilta 9e, lapset alle 8v. ilmaiseksi. Täältä voi tulostaa 1e arvoisen alennuskupongin risteilylle. Osallistujia pitää olla vähintään 8, että se toteutetaan. Me tehtiin niin, että mentiin paikanpäälle ja odoteltiin muita kanssamatkustajia. Nopeasti saatiin tuo 8 henkeä minimissään, meitä taisi olla toistakymmentä tuola risteilyllä. Kesä-aikana varmasti risteilyt ovat erityisen suosittuja.




Risteilyn kesto on noin 35-45 minuuttia. Oltiin risteilyllä aika tuulisena päivänä, joten aaltojakin oli kivasti. Laivassa voi valita istuuko kannen alle vai kannella. Aurinko paistaa ja lämmittää mukavasti kannella, vaikka olisikin kovempi tuuli. 






Tämä reissu on lyhytkestoinen, joten täälä voi käydä vaikkapa vähän rentoutumassa merellä :)



6 kommenttia:

  1. Moikka taas! :)

    kuule, osaat varmaan kertoa tarviiko mukaan ottaa jotain pitkiä housuja/paitaa, kun syyskuussa Torreviejassa lomailee :)
    ajattelin meinaa ottaa mukaan pelkästään shortseja ja hameita/mekkoja.
    -S&S-

    VastaaPoista
  2. Moi :) Ollaan kans syyskuussa lähdössä ja pitkiä housuja en mukaani pakkaa kyllä (paitsi lentokoneessa pidän pitkiä housuja). Säät on vielä syyskuussa lämpimät joten sortseilla / hameella / capreilla pärjää hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Okei, hyvä juttu.
    Más vale tarde que nunca! :)

    -S&S-

    VastaaPoista
  4. Tosi edullinen. Ei vissiin kuulu ruuat?

    VastaaPoista
  5. Ei kuulu, ei ole tarjoilua tuola kun kestää niin hetken ;)

    VastaaPoista
  6. Sun blogissa on hyvät linkit ja vinkit :) !

    VastaaPoista