sunnuntai 23. elokuuta 2015

Matka lähestyy...

Enää 20 päivää reissuun, ihanaa :) Tätä on TAAS odotettu ja lapsilla on matkakampa, josta joka aamu ottavat yhden tikun pois. Kyllähän me aikuiset myös odotetaan matkaa, jaksaa taas painaa töitä ja pyörittää arkea helpommin.
Seuraavaan matkaan taitaakin sitten vierähtää tovi, kun lomat on tältä vuodelta loppu. Ens kesänä on tarkotus olla 3-4 viikkoa sitten Torreviejassa. Ehtii ainakin kunnolla rentoutua.
Oon myös sitä mieltä, että pitäis olla lomalta paluu loma. Kun lomareissun jälkeiset päivät menee tavaroita purkaessa, pyykätessä ja hoidellessa asioita.

Lennetään Norwegianilla suorilla lennoilla Helsingistä. Pitää lähteä täältä Pohjanmaalta jo sunnuntai iltana ajamaan kohti pääkaupunkiseutua, että ollaan aamuyöllä kentällä valmiina. Kaksipiippuinen juttu kannattaisko olla hotellissa yötä ja sieltä lähteä kentälle. Herätys olis silloin klo 03.00 suunnilleen. Jos taas startataan autolla 23.00 kotoa, niin ainakin lapset saa nukkua aina siihen aamuneljään asti autossa. Tällä kertaa siis päädyttiin ajamaan Helsinkiin yöllä.

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja printtailla netistä muutamat aikataulut matkaa varten . Säätiloja ei sen kummemmin tule katottua, aurinkoa varmaankin riittää!

3 kommenttia:

  1. Moi! Täällä ollaan :))
    osaatko sanoa miten ne Torreviejan markkinat on auki? En löydä mstn tietoa :/

    Yt. S&S

    VastaaPoista
  2. Moi, alkavat aamulla noin kello 09.00 :) Nautinnollista matkaa, kerrohan kuulumisia!

    VastaaPoista
  3. Hola! :)

    Ihana paikka, kerrassaan ihana ♡
    Ollaan otettu pari pvää ihan chillisti, ihan vaan nautittu lämmöstä, altaasta ja paikasta yleensä :) ja yksi asia on yllättänyt, täällä on ihan järjettömän HALPAA =)
    tänään käytiin Cartagenassa autolla, syötiin paellaa (ei mun juttu), tehtiin muutamia ostoksia ja käveltiin satamassa.... ens vkolla ainakin se eläinsafari, ei viitti hirveesti etukäteen suunnitella, fiiliksen mukaan mennään ☆
    -Sanna&S-

    VastaaPoista