tiistai 8. maaliskuuta 2016

87 yötä...

87 yötä ja päästään taas Torreviejaan. Täytyy sanoa, että tätä lomaa odotan enemmän kuin muita Torreviejan lomia aikaisemmin. Ihan siitä syystä, että kerrankin saadaan olla 3 viikkoa kesälomalla sielä koko perhe. Tämä on meille lapsiperheenä pisin aika, mitä ollaan oltu yhtämittaa Espanjassa. Miehen kanssa oltiin vuosia sitten kahdestaan 2 viikkoa. Itse olen asunut pidempiäkin aikoja.
Nyt voi sanoa siis, että ehditään tehdä yhtä ja toista.
Vanhempani lähtevät ensimmäiseksi viikoksi mukaan matkalle, tämä on heillekin jo kolmas matka Torreviejaan. Ihastuivat paikkaan myös ja odottavat pääsevänsä sinne uudelleen.




Lapset säästävät ahkerasti rahaa lomalle, tekevät kiltisti kotitöitä ja ulkoiluttavat koiraamme saadakseen enemmän käyttörahaa. Jopa meidän 2-vuotias taapero sanoo usein "Emppu menee uimaan Espanjaan kesäviikolla", tarkottaen siis kesällä. Viime viikonloppuna piti heti herättyään saada katsoa Espanjan kuvia. Ihmeen hyvin noinkin pieni muistaa noista matkoista. Muistaa, että uitiin paljon ja mentiin bussilla (lentokone hajosi joten meidät vietiin bussilla hotellille lentoaseman lähistölle) ja syötiin jätskiä. Muisti jopa nähneensä kirahvin eläintarhassa, tosin hänen mukaansa se on kivahri.




Tällä kertaa ollaan ajateltu vierailla vanhempieni kanssa ainakin Huerto del Curassa Elchessä. Lähinnä ajattelin, että äitini viherpeukalona tykkäisi katsella kauniita istutuksia, palmuja, kaktuksia ym.
Tästä näet palmupuiston sijainnin tarkasti.
Sisäänpääsykään ei päätä huimaa, aikuisilta 5e, eläkeläisiltä 3e ja lapsilta 2,5e. Kirjottelen kohteesta sitten lisää, kun ollaan sielä käyty.

Joku eläinpuisto on ihan must lapsille, joten taidetaan suunnata toistamiseen Benidormin Mundomariin.
Tästä olenkin jo aikasemmin tehnyt postauksen, täältä pääsette lukemaan sen.

Kolmas kohde, jossa käydään ekalla viikolla tulee varmasti olemaan tippukiviluolat, Cuevas de Canelobre.
Torreviejasta on matkaa tuonne noin 100 km. Tästä näette enemmän paikasta.

Muuten loma menee aurikoa ottaen ja lapset varmaan haluaisivat uida 24/7, joten eiköhän altaalla joka päivä tule oltua. Shoppailu on mun suosikkipuuhaa, samoin hyvä ruoka ja juoma. Nämä asiat kuuluu automaattisesti hyvään lomaan.


Ihan näin lämmin ei tarvi olla, mutta lämmin kuitenkin :) Onneksi aika menee nopeesti töitä tehdessä ja arkea pyörittäessä, että ei aikaakaan kun päästään taas lomalle Torreviejaan! Sitä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti