perjantai 9. lokakuuta 2015

Mundomar Benidormissa

Syyskuun lomallamme käytiin Benidormissa Mundomarissa. Aivan ensin oli tarkoitus mennä Terra Naturaan, mutta Mundomarin esitteet saivat meidät menemäänkin sinne :)

Mundomar sijaitsee C / Sierra Helada osoitteessa ja täältä näet kartalta tarkan sijainnin.
Puistossa on enimmäkseen lintuja sekä meren nisäkkäitä, kuten delfiinejä sekä merileijonia.

Sisäänpääsy oli normaalisti 29e/ aikuinen, 24e / lapsi (4-12v.). Kun mentiin klo 14.55 paikanpäälle, luukulla sanottiin että hinta on edullisempi jos odotamme 5 minuuttia. Klo 15.00 alkaa "ilta-aika" puistossa, joten saatiin huomattavasti halvemmalla liput; aikusilta 19e / hlö ja lapsilta 15e / hlö. Eroa hintaan oli siis vajaa 50euroa meidän seurueelta (2 aik+3 lasta, lapset alle 3v. ovat ilmaisia joten taaperostamme ei mennyt maksua)




Eläinpuistossa oli kolme erilaista esitystä / showta; Delfiinishow, merirosvoaiheinen merileijona-esitys sekä lintu-esitys. Lapsilla oli myös mahdollisuus uida delfiinien kanssa tai mennä vedessä veneillä delfiinien kanssa.
Täältä voit katsoa aikataulut näytöksille. Harmikseni kamerasta loppui akku juuri Delfiini-esityksen alussa, joten siitä ei kuvia juurikaan ole.



 

 


Mundomarissa oli myös kiva leikkipuisto lapsille, iso liukumäki, kiipeilytelineitä, keinuja ym.


Puistossa oli myös ravintola, muutama kioski sekä matkatavaramyymälä, josta sai myös pientä syötävää ja juotavaa.

Yleisesti ottaen eläimet näyttivät hyvin voivilta ja leikkivät toistensa kanssa iloisesti. Häkit olivat puhtaita ja siistejä kaikin puolin. Puisto oli sopivan kokoinen pienemmillekin, ei tarvinnut kävellä niin paljon paikasta toiseen.



 
Suosittelen siis tutustumaan Mundomarin eläinpuistoon jos Benidormissa päin liikutte :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti