tiistai 1. toukokuuta 2018

Santa Polan akvaario

Kesällä 2017 käytiin ensimmäisen kerran Santa Polan akvaariossa koko perhe. Santa Pola Aquarium sijaitsee keskustassa kaupungintalon lähellä osoitteessa Pza. Don Francisco Fernandez Ordonez.
Parkkipaikkoja oli vaikea löytää heinäkuussa, mutta lopulta löydettiin parkkikellari lähistöltä ja käveltiin muutama kortteli. Parking del Castillo (pieni parkkihalli) löytyy Calle Sacramenton 6 kohdalta.










Sisäänpääsy akvaarioon oli aikuisilta 3 euroa, lapsilta (4-15v) ja eläkeläisiltä 1,5 euroa. Meidän perhe pääsi siis edulliseen 9euron hintaan tutustumaan paikkaan. Kokonaispinta-alan kerrotaan olevan n.707m2 joten itse paikkana tuo akvaario ei kovin iso paikka ole. Silti sielä meni meillä yli tunnin verran, kun kierreltiin ja ihailtiin kaloja ja muita mereneläviä. Kaikkien meidän suosikki oli varmasti mustekala, jonka liikkeitä oli kiva seurata jännittyneenä.

Aukioloajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, mutta tästä pääset katsomaan aikatauluja tarkemmin.









Ihan kiva ja "helppo" kohde suht.lyhyelle aktiviteetille. Voitaisiin käydä täälä uudelleenkin lasten kanssa, niin kovasti oli heilläkin ihailtavaa, vaikka paikka ei sinällään mikään hirveän suuri ole.








Viereisessä huoneessa oli myös mahdollisuus katsoa tietoiskua kaloista ja muista meren eläimistä. 






1 kommentti: