torstai 14. heinäkuuta 2016

Zenia Boulevard

Orihuela Costalla sijaitseva Zenia Boulevard-ostoskeskus avasi ovensa Syyskuussa 2012. Liikkeitä on noin 150, kaikkea löytyy merkkiliikkeistä (mm. Hugo Boss, Lacoste) edullisempiin kauppoihin (mm. Primark, C&A).





Kaupoista ehdottomia suosikkejani ovat Primark, Decathlon sekä C&A. Decathlon on iso urheilukauppa, josta löytyy urheilutarvikkeita ja vaatteita niin pyöräilyä kuin jalkapalloakin harrastaville.Valikoima on mielestäni laaja ja täältä ostetiin meidän perheelle muutama pussillinen vaatteita ja kenkiä, reppu, lippiksiä ja jalkapallokengät. Primark...oih... niitä vaatteita ja edullisia hintoja voisin hehkuttaa vaikka puoli päivää. Sieltä löytyy jotain. AINA. Kolmen viikon aikana kävin 4 kertaa Primarkissa ja joka kerralla vähintään iso pahvikassi oli tavaraa ja vaatetta, yleensä tulin kahden ison kassin kanssa pois kaupasta :) Primarkissa on lasten vaatteita, kenkiä, pieni valikoima leluja, aikuisten vaatteita ja kenkiä sekä sisustuspuoli. Ostin kenkiä itselleni hintaan 4-6 euroa pari, lapsille tennareita 3-6 euroa pari.

Ostoskeskuksessa on joka päivä jotain ohjelmaa, mm.konsertteja, pelle-esityksiä, jumppaa ym.
Täältä näet päivittäisen ohjelman: http://www.zeniaboulevard.es/eventos



Lapset rakastaa tätä ostaria myös, koska sieltä löytyy mm. 5D-elokuvateatteri sekä pelihalli.








Pienemmät lapset voivat myös maksusta ajaa pikkua-autoilla itse kyydissä istuen, aikuisen ohjaamana (kaukosäädin). Tuota ajelua varten piti jättää pantti 10euroa sekä näyttää ajokorttia tai passia (tai muu henkilöllisyystodistus). Ajella voi joko 15 minuuttia tai puoli tuntia.




Lapset voivat maksusta vuokrata myös pehmoisia liikkuvia "eläimiä" kuten possuja, koiraa tms. Näissä päällä istuttavissa eläimissä on polkimet ajelua varten.
Yläkerrassa on myös pieni "huvipuisto", jossa muutamia maksullisia laitteita lapsille.







Ostarin sisällä voi ainakin kesä-aikaan matkustaa myös pienellä "bussilla" lyhyen kiertoajelun verran. Yhtenä jouluna oltiin ko.ostarilla ja sielä oli parkkipaikalle tehty iso luistinrata.

Sisustusliikkeistä löytyy mm. Zara Home, Leroy Merlin, Conforama. Ostarilta löytyy myös ruokakauppa Alcampo, jossa elintarvikkeiden lisäksi vaatteita, kenkiä sekä elektroniikkaa. Hyvä valikoima ruokia edullisesti.

Ylimmässä kerroksessa on hyvä valikoima erilaisia ravintoloita. Löytyy mm. Wok Center (lapsista menee maksu pituuden mukaan), Muerde la Pasta, Lizarran (hyviä tapaksia). Perus ruokaa saa myös esim. Burger Kingistä, Subwaystä tai kebab-paikasta.  Ostarilta löytyy myös karkkikojuja, jäätelöpaikkoja ja apteekkikin löytyy. Pankki-automaatteja löytyy myös.
Parkkipaikkoja on runsaasti ostoskeskuksen molemmin puolin ja kellarista löytyy myös runsaasti tilaa.





Täälä ostarilla on kiva käydä myös kävelemässä iltaisin ja fiilistelemässä hyvää tunnelmaa.




Ostoskeskus kaikkine kauppoineen ja huvittelupaikkoineen kuuluu ehdottomasti jokaiseen lomaamme. Täälä saa helposti vietettyä vaikka koko illan :)

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin sattumalta googlaillessani blogisi ja olikin tosi mielenkiintoinen! Ollaan syyskuun lopulla lähdössä Torreviejaan 2 viikoksi. Ei olla siellä ennen oltu, joten mielenkiinnolla luin kokemuksistasi.
    Eräällä matkallanne olitte vuokranneet 9 hengen auton, satutko muistamaan mitä hintaluokkaa sellaisen vuokraaminen olisi? Meitä on lähdössä 2 aikuista, 4v ja 6kk lapset sekä mummi ja vaari. Olisi kiva käydä esim. Elchessä ja kätevimmin ilmeisesti omalla autolla sinne pääsisi...

    VastaaPoista
  2. Heippa, tervetuloa lukemaan blogiani :) Me ollaan useasti vuokrattu iso 9 hengen auto. Ne on suhteessa tosi kalliita verrattuna pieneen autoon. Nyt kesäkuussa vuokrattiin viikoksi Centaurolta 9 hengen auto, hinta oli 620euroa viikko. Hintaan kuului auton vuokraus, täysvakuutus, lasten turvaistuin sekä polttoaine (tankillinen). Vuokrattiin sitten kahdeksi viikoksi Goldcarilta 5 hengen auto, hinta 380e sisältäen turvaistuimen kahdeksi viikoksi, polttoaineet (tankillinen), täysvakuutus. Ollaan vuokrattu autoa kymmeniä kertoja ja ehdottomasti paras on mielestäni Goldcar. Tuo 9 hengen auto on kallis, mutta 7 hengen auton saa huomattavasti edullisemmin. Toki sitten jos teitä on 6 henkilöä, niin ei matkalaukkuja juuri mahdu. Katso www.goldcar.com noita vuokra-autoja, sieltä voi laittaa hakuun tuon ison auton myös. Auto on kyllä kätevä olla ja pääsee lasten kanssa kulkemaan huvituksissa kuten eläinpuistossa ym. Hyvää matkaa teille :)

    VastaaPoista